Hi ha dies, hi ha certs dies, ja veus ara, que estic morint-me de tristesa.

 Vicent Andrés Estellés
accidente-valencia Ja fa un temps que no gose anar a la plaça de la Verge. El meu cor no aguanta massa les emocions. Però, encara suporta menys la ràbia. Sí. Efectivament, ja fa anys que va passar l’ assassinat del metro.

Però, no s’han volgut investigar les causes ni depurar responsabilitats…

I les grans preguntes:

Si la Generalitat no ha fet ni la més mínima acció per donar una explicació als familiars i amics de les víctimes… per què hem de qualificar-lo com accident?

¿ No serà que volen dir-li accident en comptes d’assassinat per tal de no prendre les mínimes mesures de seguretat?

Ja està bé. Cal dir les coses pel seu nom, que ho expliquen, que l’assumpte arribe als tribunals de justícia tot i que destruïren proves importants desfent el vagó.

Fa uns mesos, al claustre de la Universitat, al carrer de la Nau replet de gom a gom , el líder d’ Al Tall, Vicent Torrent, dedicava l’ acte a les víctimes del metro i al seus familiars i cità les paraules de Jaume I que donen títol al seu recent treball: VERGONYA CAVALLERS, VERGONYA

victimas-metro-valencia Mai millor dit. Si el Rei Jaume fóra viu no estaria d’acord a rebre ofrenes de flors el 9 d’ octubre i excrements de coloms tota la resta de l’ any. Ens tornaria a dir a tots, no solament a les autoritats, VERGONYA CAVALLERS, VERGONYA, perquè tots som culpables .

El proper divendres a Burjassot vos farem un homenatge a Burjassot i agafe unes paraules del meu amic Lluís per expressar-vos el meu sentiment :

” Sé que teniu la raó i només per això continue estimant-vos
Sé que els acords que escric són per tindre amb mi la vostra presència
Però em crida em crida el vent i a poc a poc me’ n vaig amb ell.”
 

Paco Muñoz

Deixa un comentari!