El concert del 3 de juliol al claustre de la Universitat del carrer la Nau el va gravar el meu amic de segles Juli Esteve i la seua gent d’ Infotv i el Santi de SM So. Ho vaig fer per tindre un record bonic per a mi i per a les meues dones. Els he regalat una copia als músics…

CLAUSTRE I he recordat l’ Estellés en aquelles paraules tan meues “…no tinc casa, no tinc pàtria…”, perquè la meua casa i la meua pàtria són la casa i la pàtria de les persones que m’estimen i jo he pensat que estaria bé que ho poguéreu tindre els amics com un record, per a mi impagable, d’ aquell concert. No es comercialitzarà, però qui vulga el podrà aconseguir a través meu o dels meus amics que m’ ajudaran a difondre’l sense un preu comercial. Despeses i prou.

Ara el Forum de debats de la Universitat de València es brinda a fer una presentació el proper dia 9 de novembre a les 19 hores al carrer La Nau. A la taula estaran el Vicerector de Cultura Josep Lluís Sirera i els escriptors Alfons Cervera i Enric Lluch. La entrada és lliure. Bàsicament l’ acte serà la projecció del DVD.

Gràcies per la vostra generositat i el vostre recolzament. Com cantava l’ Ovidi “…qualsevol dia impensat vos tornaré a emprenyar amb les darreres cançonetes..” El que avisa no es traïdor.

Deixa un comentari!